Maatwerk

Visuele communicatie met een visie.

U wilt uw logo, merk of product in de kijker zetten ? Dat kan met onze logoblokken, wandpanelen en verkoopdisplays, op maat gemaakt volgens uw wensen, als uniek stuk of in serie

meer over

Luxueuze logoblokken

Op onze Plexiglas blokken kunnen we uw logo in kleur drukken of met wit geëtst effect graveren. We kunnen uw logo ingieten in een blok. De grootte kan u kiezen.


meer foto's

01. waarom voor een logoblok kiezen?

De luxueuze look van het dikke Plexiglas ondersteunt de kwaliteit van uw logo of merk. Deze blokken worden met zorg afgewerkt.

meer over

Luxueuze presentatieblokken

Uw product wordt gepresenteerd in een mooi blok. Dit kan gaan over een insluiting van uw product (*) of met verschillende platen met uitsparingen waarin uw producten netjes passen, die op elkaar gevezen worden

* Bij insluiting moeten we uw product altijd even kunnen testen.

meer foto's


01. Waarom voor een presentatieblok kiezen?

De presentatieblokken, met meerdere lagen worden nauwkeurig uitgetekend en uitgevoerd na het minutieus opmeten van uw producten.

02. Waarom voor een insluiting kiezen ?

Deze blokken hebben geen naden en uw product zweeft mooi in de massa. Maar deze methode is helaas niet geschikt voor alle materialen en vormen. Met onze ruime ervaring kunnen we wel snel de haalbaarheid onderzoeken.

meer over

Verkoopdisplays in alle maten en vormen

U wilt uw product doen opvallen om beter te verkopen ? Ons designteam ontwikkelt graag de perfecte verkoopdisplay (POS) voor u. Onze dienstverlening gaat verder dan de simpele standaardoplossing. We gaan de uitdaging aan.

De levensduur van een display in kunststof is heel wat langer dan de uitvoering in karton.01. Waarom kiest u voor Artiplex ?

Deze onderneming, gelegen in Overijse, naast Brussel, heeft een jarenlange ervaring in de verwerking van kunststoffen. Naast Plexiglas, worden er ook andere kunststoffen verwerkt, zoals:

Polystyreen (PS)  - PETg - PVC - Polycarbonaat

Bij Artiplex, creëert het designteam originele en stijlvolle displays die vervolgens in het atelier met zorg en in uitmuntende kwaliteit vervaardigd worden. 

02. welke technieken gebruikt artiplex ?

De vaklui van Artiplex beschikken over geavanceerde machines, waarmee ze halffabrikaten zoals: platen, blokken en buizen kunnen omvormen. De meest gebruikte technieken zijn:

  • zagen
  • CAD frezen
  • snijden en graveren met laser
  • plooien en buigen
  • boren
  • verschillende polijsttechnieken
  • verschillende lijmtechnieken
  • verschillende druktechnieken

Verkoopdisplays, door Artiplex

Lichtelement voor een beurs, door Artiplex

Van ontwerp, met aandacht voor montage en verpakking, tot uitvoering

U zoekt naar een verkoopdisplay op maat ? 

Wij zoeken met u naar het beste ontwerp voor uw budget en onze technieken.

contacteer ons

goede raad

Hoe doet u beroep op onze diensten ?

Stuur ons uw schetsen, afbeeldingen en logo's, samen met het beschikbare budget en wij creëren een volledig gepersonaliseerd voorstel.